Te ghidezi dupa principiile unui stil de viata sanatos? Esti absolvent de Bacalaureat, esti curios si dornic sa acumulezi noi informatii in domeniul nutritiei?

Fitness Education School organizeaza pentru tine Cursul International de Tehnician Nutritionist, acreditat de catre Uniunea Europeana, de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului & EFA ( European Fitness Association ).

Fie ca esti pasionat de o cariera in domeniul nutritiei, fie ca esti instructor personal si iti doresti o noua calificare, fie ca vrei sa dobandesti abilitati in interes propriu, la Fitness Education School vei beneficia de module teoretice structurate concis, predate de cei mai buni specialisti in domeniu, astfel incat sa-ti poti insusi cu usurinta informatia.

Pe langa informatia calitativa si numeroasele avantaje oferite, Cursul de Tehnician Nutritionist, are si un cost atractiv de numai 2000 lei.

( Plata in rate )

Dupa absolvirea cursului (desfasurat pe o perioada de 6 luni), vei fi calificat si autorizat sa lucrezi ca Tehnician Nutritionist, avand urmatoarele competente :

  • sa concepi planuri nutritionale,
  • sa oferi recomandari pentru suplimentele nutritive si alimentare,
  • sa concepi regimuri alimentare pentru institutii precum gradinite, hoteluri, scoli, spitale etc.

 

Inscrie-te acum !

Nume si Prenume:
Email:
Curs:
Telefon:
Informatii suplimentare: